• XZHD01-4
  • XZHD02-1
  • XZHD03-2
  • XZHD03-1

Budaya Perusahaan

Produk utama XZDH yaiku rig pengeboran arah horisontal, rig pengeboran sumur banyu, rig pengeboran rotary lan akeh bagean mesin rekayasa. Iki minangka kualitas standar sing diakoni negara kasebut.

  • about-us

    Semangat wirausaha perusahaan: ketat, gampang maju, lan inovasi.

  • about-us

    Tujuan perusahaan perusahaan: nggoleki teknologi teknik lan menehi solusi kanggo konstruksi teknik global lan pembangunan berkelanjutan.

  • about-us

    Janji langgeng perusahaan: reputasi pisanan, adhedhasar integritas, pelanggan pisanan, layanan kelas kapisan, keamanan pisanan, berorientasi wong, kualitas dhisik, lan orientasi presisi.

  • about-us

    Filsafat layanan perusahaan: profesional, darmabakti, darmabakti, lan prihatin, saengga pangguna bisa luwih gampang.

Rawuh Anyar

Produk utama XZDH yaiku rig pengeboran arah horisontal, rig pengeboran sumur banyu, rig pengeboran rotary lan akeh bagean mesin rekayasa. Iki minangka kualitas standar sing diakoni negara kasebut.

Xuzhou Dinghua Konstruksi Mesin Co., Ltd.

  • factory

Xuzhou Dinghua Machine Machines Co., Ltd. (XZDH) didegaké ing taun 2015. Iki minangka perusahaan saham gabungan kanthi modal investasi 10 yuta yuan.
Perusahaan iki jembaré 50.000 mèter persegi, kalebu bangunan pabrik 36.000 meter persegi. Kita dilengkapi luwih saka 200 fasilitas canggih anyar.
Kita duwe spesialisasi Pabrik struktur mesin rekayasa skala gedhe, lan kapasitas produksi taunan udakara 20.000 ton. Kita nggunakake mesin teknologi tinggi kanggo CNC, welding, forging lan heat treatment ing proses produksi.
Produk utama XZDH yaiku rig pengeboran arah horisontal, rig pengeboran sumur banyu, rig pengeboran rotary lan akeh bagean mesin rekayasa. Iki minangka kualitas standar sing diakoni negara kasebut.

Xuzhou Dinghua Machine Machines Co., Ltd. minangka salah sawijining pemasok XCMG Group sing paling kompetitif lan apik banget. Kita nyedhiyakake komponen mekanik menyang XCMG, Caterpillar, Heli Forklift, Liugong, Lingong lan akeh perusahaan mesin liyane sing misuwur ing China.

Produk Fitur

Produk utama XZDH yaiku rig pengeboran arah horisontal, rig pengeboran sumur banyu, rig pengeboran rotary lan akeh bagean mesin rekayasa. Iki minangka kualitas standar sing diakoni negara kasebut.