Babagan Kita

Xuzhou Dinghua Konstruksi Mesin Co., Ltd.

Babagan Kita

Xuzhou Dinghua Machine Machines Co., Ltd. minangka salah sawijining pemasok XCMG Group sing paling kompetitif lan apik banget.
Kita nyedhiyakake komponen mekanik menyang XCMG, Caterpillar, Heli Forklift, Liugong, Lingong lan akeh perusahaan mesin liyane sing misuwur ing China.
Rig pengeboran sumur banyu seri XSL, rig pengeboran arah horisontal seri XR lan rig pengeboran rotary seri XR diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah kalebu Amerika Utara, Afrika, Timur Tengah, Kanada, India, Thailand, Malaysia, lan Asia Tenggara .

Xuzhou Dinghua Machine Machines Co., Ltd. (XZDH) didegaké ing taun 2015. Iki minangka perusahaan saham gabungan kanthi modal investasi 10 yuta yuan.
Perusahaan iki jembaré 50.000 mèter persegi, kalebu bangunan pabrik 36.000 meter persegi. Kita dilengkapi luwih saka 200 fasilitas canggih anyar.
Kita duwe spesialisasi Pabrik struktur mesin rekayasa skala gedhe, lan kapasitas produksi taunan udakara 20.000 ton. Kita nggunakake mesin teknologi tinggi kanggo CNC, welding, forging lan heat treatment ing proses produksi.

Produk utama XZDH yaiku rig pengeboran arah horisontal, rig pengeboran sumur banyu, rig pengeboran rotary lan akeh bagean mesin rekayasa. Iki minangka kualitas standar sing diakoni negara kasebut.

Budaya Perusahaan

Mesin Teknik Xuzhou Dinghua duwe macem-macem model rig pengeboran arah horisontal, rig pengeboran sumur banyu, lan rig pengeboran rotary. Perusahaan kasebut duwe insinyur profesional, tenaga teknis profesional, layanan purna jual profesional, lan nduweni kualifikasi lisensi produksi aman, kualifikasi lisensi produksi peralatan khusus Republik Rakyat China, lan kualifikasi personel keamanan perusahaan. Ukum perusahaan personel manajemen utama wong lan departemen lan operator garis depan kabeh duwe sertifikat kualifikasi.

Semangat wirausaha perusahaan: ketat, gampang maju, lan inovasi.

Tujuan perusahaan perusahaan: nggoleki teknologi teknik lan menehi solusi kanggo konstruksi teknik global lan pembangunan berkelanjutan.

Janji langgeng perusahaan: reputasi pisanan, adhedhasar integritas, pelanggan pisanan, layanan kelas kapisan, keamanan pisanan, berorientasi wong, kualitas dhisik, lan orientasi presisi.

Filsafat layanan perusahaan: profesional, darmabakti, darmabakti, lan prihatin, saengga pangguna bisa luwih gampang.

Misi lan visi perusahaan: pusat-pelanggan, nggabungake R&D, manufaktur, lan sumber daya layanan Nggawe nilai kanggo para pelanggan lan nulungi para pelanggan supaya sukses kanthi kapabilitas gabungan kualitas sing bisa dipercaya, teknologi terkemuka, perlindungan lingkungan lan efisiensi Kanthi nyukupi kabutuhan nyata lan nilai tambah pelanggan, lan entuk sentuhan lan kepercayaan saka pelanggan

Perusahaan bakal global, duwe komitmen kanggo terus nyukupi kabutuhan pelanggan, lan mbantu para pelanggan sukses minangka dhasar supaya bisa urip lan pembangunan. Perusahaan gelem kerja sama karo kabeh lapisan masyarakat, kabeh wilayah, kabeh industri, kabeh perusahaan, Pelanggan perusahaan, kanca lawas lan anyar nggawe hubungan kerja sama adhedhasar kesetaraan lan kekancan, entuk manfaat bebarengan lan menang-menang, lan ngawula sampeyan setya.