Hubungi Kita

Xuzhou Dinghua Konstruksi Mesin Co., Ltd.

Alamat

779G + 32 Kabupaten Jiawang, 

Xuzhou, Jiangsu, China

Telpon

Adol: 86 18556894445

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita