Rig pengeboran rotary mini

  • YG -13 mini-drilling rig

    Rig pengeboran mini YG -13

    Rig pengeboran rotasi mini YG-13 dipasang ing mainframe excavator Xugong XE55DA utawa Shanhe Intelligent SWE60E. Kanthi nyetel sudut kerja lan radius sing digunakake, bit bor sing cocog dipilih, lan diameter pengeboran maksimum rig pengeboran bisa nganti 1000 mm.

    Rig pengeboran rotasi mini YG-13 minangka pilihan pertama kanggo ngebur ing ruang sempit. Kanthi gampang mlebu rig pengeboran gedhe ora bisa mlebu ing situs iki kanggo operasi pengeboran, kayata ruangan lift, interior bangunan, atap rendah, low clearance saka situs kasebut. Model iki wis akeh digunakake ing pambangunan landasan tumpukan tiang utilitas saka subgrade sempit kota, jalan raya lan sepur listrik.