Produk

  • XSL3/160 well drilling rig

    XSL3 / 160 rig pengeboran sumur

    Rig pengeboran sumur banyu XSL3 / 160 yaiku rig pengeboran sumur drive top hidrolik tipe crawler. Umume digunakake ing pengeboran lan acara liyane. Iki diarani bedhil baja cilik sing digunakake kanggo sumur pengeboran. Entuk biaya Ambane pengeboran maksimal 300m, diameter lewat maksimum yaiku 330mm, lan tenaga angkat maksimum sistem feed bisa tekan 160kN. Gampang dioperasikake lan cocog banget kanggo konstruksi.

  • XSL7/350 well drilling rig

    Rig pengeboran sumur XSL7 / 350

    Rig pengeboran sumur banyu XSL7 / 350 yaiku rig pengeboran sumur hidrolik tipe drive crawler kanthi tipe crawler kanthi kacepetan ngebur kanthi cepet, ambane pengeboran maksimal 700m, diameter pengeboran maksimal 500mm, lan tenaga pengangkatan maksimum sistem pakan 350kN.

  • XSL7/360 well drilling rig

    Rig pengeboran sumur XSL7 / 360

    Rig pengeboran sumur banyu XSL7 / 360 minangka rig pengeboran sumur nduwur banyu hidrolik. Ambane pengeboran bisa tekan 700m, diameter lewat maksimum 500mm, lan tenaga angkat maksimum sistem pakan yaiku 360kN. Iki dipercaya banget dening para pelanggan. Volume penjualan kasebut dhuwur banget lan kinerja biaya sing apik banget.

  • XZ320D horizontal directional drilling rig

    Rig pengeboran arah horisontal XZ320D

    Rig pengeboran arah horisontal XZ320D duwe diameter reaming maksimum 800mm, maksimal push-pull 320kN, torsi 12000N · m, lan bobot mesin kosong 10t.

  • XZ1000A horizontal directional drilling rig

    Rig pengeboran arah horisontal XZ1000A

    Rig pengeboran arah horisontal XZ1000A duwe diameter reaming maksimum 1200mm, maksimal push-tarik 1075kN, torsi 45000N · m, lan bobot mesin kosong 23t.

  • XZ420E horizontal directional drilling rig

    Rig pengeboran arah horisontal XZ420E

    Rig pengeboran arah horisontal XZ420E duwe diameter reaming maksimal 900mm, maksimal push-pull maksimal 500kN, torsi 18500N · m, lan bobot mesin kosong 11,2t.

  • XZ3600 Horizontal Directional Drilling Rig

    XZ3600 Rig Drilling Horisontal

    Rig pengeboran arah horisontal XZ3600 duwe diameter reaming maksimum 1600mm, maksimal push-pull 3600kN, torsi 120.000N · m, lan bobot mesin 48t.

  • XZ6600 horizontal directional drilling rig

    Rig pengeboran arah horisontal XZ6600

    Rig pengeboran arah horisontal XZ6600 duwe diameter reaming maksimum 2000mm, maksimal push-pull 6600kN, torsi 210.000N · m, lan bobote mesin 70t.

  • XZ450Plus horizontal directional drilling rig

    XZ450Plus rig pengeboran arah horisontal

    Rig pengeboran arah horisontal XZ450Plus duwe diameter reaming maksimal 1000mm, maksimal push-pull 960kN, torsi 23500N · m, lan bobote mesin 20t.

  • XZ680A horizontal directional drilling rig

    Rig pengeboran arah horisontal XZ680A

    Rig pengeboran arah horisontal XZ680A duwe diameter reaming maksimum 1000mm, maksimal push-pull 725kN, torsi 31000N · m, lan bobot mesin kosong 21t.

  • YG -13 mini-drilling rig

    Rig pengeboran mini YG -13

    Rig pengeboran rotasi mini YG-13 dipasang ing mainframe excavator Xugong XE55DA utawa Shanhe Intelligent SWE60E. Kanthi nyetel sudut kerja lan radius sing digunakake, bit bor sing cocog dipilih, lan diameter pengeboran maksimum rig pengeboran bisa nganti 1000 mm.

    Rig pengeboran rotasi mini YG-13 minangka pilihan pertama kanggo ngebur ing ruang sempit. Kanthi gampang mlebu rig pengeboran gedhe ora bisa mlebu ing situs iki kanggo operasi pengeboran, kayata ruangan lift, interior bangunan, atap rendah, low clearance saka situs kasebut. Model iki wis akeh digunakake ing pambangunan landasan tumpukan tiang utilitas saka subgrade sempit kota, jalan raya lan sepur listrik.

  • XSL5/280 well drilling rig

    XSL5 / 280 rig pengeboran uga

    Rig pengeboran sumur banyu XSL5 / 280 minangka rig pengeboran sumur nduwur banyu hidrolik. Umume digunakake kanggo eksplorasi panas bumi, pengeboran lan konstruksi liyane. Ambane pengeboran maksimum yaiku 500m, diameter liwati maksimum yaiku 400mm, lan tenaga angkat maksimum sistem feed bisa tekan 280kN. Iki gampang dioperasikake, ramah lingkungan lan hemat energi.