Kendaraan transportasi crawler kabeh-wilayah cilik

  • Small full terrain vehicle

    Kendaraan medan lengkap

    Kendaraan transportasi kabeh wilayah cilik minangka kendaraan transportasi crawler. Umume digunakake kanggo: lahan pertanian, kebon, omah kaca, taman kanak-kanak, pantai, salju lan situs konstruksi lan medan liyane, penanganan endhek sempit, lereng gunung, dalan watu, dalan lendhut lan bagean-bagean ala liyane bisa mlaku, kanthi cilik, seluler, fleksibel, sederhana operasi, kapasitas bantalan gedhe, gangguan swara lan kaluwihan liyane.