Rig pengeboran sumur banyu

  • XSL7/350 well drilling rig

    Rig pengeboran sumur XSL7 / 350

    Rig pengeboran sumur banyu XSL7 / 350 yaiku rig pengeboran sumur hidrolik tipe drive crawler kanthi tipe crawler kanthi kacepetan ngebur kanthi cepet, ambane pengeboran maksimal 700m, diameter pengeboran maksimal 500mm, lan tenaga pengangkatan maksimum sistem pakan 350kN.

  • XSL3/160 well drilling rig

    XSL3 / 160 rig pengeboran sumur

    Rig pengeboran sumur banyu XSL3 / 160 yaiku rig pengeboran sumur drive top hidrolik tipe crawler. Umume digunakake ing pengeboran lan acara liyane. Iki diarani bedhil baja cilik sing digunakake kanggo sumur pengeboran. Entuk biaya Ambane pengeboran maksimal 300m, diameter lewat maksimum yaiku 330mm, lan tenaga angkat maksimum sistem feed bisa tekan 160kN. Gampang dioperasikake lan cocog banget kanggo konstruksi.

  • XSL7/360 well drilling rig

    Rig pengeboran sumur XSL7 / 360

    Rig pengeboran sumur banyu XSL7 / 360 minangka rig pengeboran sumur nduwur banyu hidrolik. Ambane pengeboran bisa tekan 700m, diameter lewat maksimum 500mm, lan tenaga angkat maksimum sistem pakan yaiku 360kN. Iki dipercaya banget dening para pelanggan. Volume penjualan kasebut dhuwur banget lan kinerja biaya sing apik banget.

  • XSL5/280 well drilling rig

    XSL5 / 280 rig pengeboran uga

    Rig pengeboran sumur banyu XSL5 / 280 minangka rig pengeboran sumur nduwur banyu hidrolik. Umume digunakake kanggo eksplorasi panas bumi, pengeboran lan konstruksi liyane. Ambane pengeboran maksimum yaiku 500m, diameter liwati maksimum yaiku 400mm, lan tenaga angkat maksimum sistem feed bisa tekan 280kN. Iki gampang dioperasikake, ramah lingkungan lan hemat energi.

  • XSL12/600 well drilling rig

    XSL12 / 600 rig pengeboran sumur

    Rig pengeboran sumur banyu XSL12 / 600 minangka rig pengeboran sumur nduwur banyu hidrolik. Ambane pengeboran maksimal 1200m, diameter liwati maksimal 500mm, lan tenaga angkat maksimum sistem pakan yaiku 600kN. Kinerja kasebut apik banget, sampeyan bakal ngerti sawise digunakake.