Rig pengeboran arah horisontal XZ320D

Katrangan singkat:

Rig pengeboran arah horisontal XZ320D duwe diameter reaming maksimum 800mm, maksimal push-pull 320kN, torsi 12000N · m, lan bobot mesin kosong 10t.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

XZ320D HDD nduweni struktur kompak, kinerja apik, fungsi lengkap, kontrol pilot hidrolik, rak geser lan pinion, lan parameter kinerja utama lan teknologi kontrol wis tekan level maju internasional. Sistem hidrolik, sistem tenaga, sistem operasi lan komponen utama kabeh digawe saka produk merek kelas pertama domestik kanthi kinerja lan reliabilitas sing apik.

Fitur Pambuka XZ320D HDD

1.Sistem iki wis diupdate kanthi lengkap, konstruksi efisien lan hemat energi, kacepetan push-pull mundhak, kontrol listrik kacepetan dhuwur lan kurang muter, kacepetan clamping vise saya tambah, lan operasional rig lan efisiensi konstruksi akeh banget apik

2. Geser rak lan pinion, kanggo njamin stabilitas Kreta lan linuwih operasional drive.

3. Teknologi paten terapung kaping pindho saka endhas listrik lan teknologi paten ngambang dobel bisa nglindhungi benang pipa bor lan ningkatake umur pipa bor kasebut.

4. Sistem geser lan rotasi kanthi kecepatan tinggi, motor variabel kanggo nggayuh perubahan geser kreta sing dhuwur lan kurang, nambah kemampuan adaptasi kahanan kerja rig pengeboran, ningkatake efisiensi konstruksi rig pengeboran.

5. Ndhukung macem-macem kabutuhan pelanggan, mesin bisa ditambah nganggo alat penanganan pipa bor otomatis, sistem penahan otomatis, wiwitan adhem, lendhot pembekuan, ngumbah lumpur, pemutihan lendhut lan piranti liyane.

Parameter teknis utama

Barang

Parameter

Mesin

Pabrikan

Dongfeng Cummins

Cina III

Model

QSB5.9-C210

Daya Rated

154/2200 kW / r / min

Dorong-Tarik

Jinis

Pinion lan rak drive

Max meksa nyurung (kN)

320

Kecepatan tarik maksimal (m / mnt)

22

Rotasi

Jinis

Sekawan motor drive

Torsi (N · m)

12000

Kecepatan spindle maksimal (r / min)

140

Pipa

Diameter × Panjang (mm × mm)

φ73 × 3000

Pompa lendhut

Tarif Aliran Maks (L / mnt)

320

Tekanan maksimal (MPa)

8

Sudut kemiringan maksimal

°)

20

Dhiameter backreamer maks

Mm)

φ800

Bobot total

T)

10

Ukuran

(mm)

6500 × 2250 × 2450

 

Piranti sing dipasang

Barang Pilihan Ngatur
Mesin Mesin QSB5.9-C210 ChinaⅢ
Mesin 6BTAA5.9-C205 China II
Wiwitane adhem Wiwitane adhem
Jangkar Jangkar sederhana
Jangkar otomatis siji
Jangkar otomatis dobel
Sistem lendhut Antifreeze lendhut
Reresik lendhut
Pipeloader Pipeloader semi-otomatis
Pipeloader otomatis

Konfigurasi bagean utama

Jeneng Pabrik pabrik
Mesin Dongfeng Cummins
Pompa Utama Permco
Pompa Bantu Permco
Motor Rotary / Motor Push Eaton
Push Motor / reducer XCMG

Dokumen sing Dilampirake

Mesin XZ320D HDD diwiwiti nalika diiringi dhaptar kemasan, kalebu dokumen teknis ing ngisor iki:
Sertifikat produk / Manual Produk / bagean Produk Atlas / Manual perawatan mesin / Manual Reducer
Manual panggunaan lan pangopènan pump mud
Daftar Kemasan (kalebu inventaris suku cadang lan suku cadang, inventaris alat kendharaan, dhaptar pengiriman kanthi barang)

Kanthi kemajuan teknologi sing terus maju, kita ora bisa menehi notifikasi babagan pangowahan produk kanthi efektif. Parameter lan karakteristik struktural sing didhaptar ing ndhuwur tundhuk karo produk nyata, mangga dingerteni!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan