XZ400 Rig Drilling Horisontal

Katrangan singkat:

Rig pengeboran arah horisontal XZ400 duwe diameter reaming maksimum 900mm, maksimal push-pull 400kN, torsi 14000N · m, lan bobot mesin kosong 11,5t.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

XZ400 HDD nduweni struktur kompak lan tampilan sing apik. Parameter kinerja teknis utamane wis tekan level maju domestik. Bagian utama lan komponen lan bagean utama yaiku merek terkenal ing negeri lan duwe kinerja sing apik lan kualitas sing bisa dipercaya, supaya bisa dipercaya kabeh mesin kasebut.

Fitur Pambuka XZ400 HDD

1. Kontrol pilot hidraulik, nyedhiyakake kinerja operasi sing nyaman lan regulasi sing fleksibel, komponen komponen kelas hidrolik kelas pertama kanggo njamin keandalan sistem hidrolik mesin.

2. Geser rak lan pinion, kanggo njamin stabilitas kreta lan linuwih operasional drive. Ngambang kreta, XCMG paten kreta sing dipatenake, teknologi wakil wakil sing ngambang bisa nglindhungi utas pipa bor, umur pipa bor 30% nambah.

3. Kepala daya loro-kacepetan, mlaku kanthi kacepetan sithik nalika ngebur lan nyeret bali supaya konstruksi lancar; nalika nyopot pipa bor tanpa beban, endhas listrik bisa nyepetake geser, nyuda wektu tambahan lan nambah efisiensi kerja.

4. Ngunggah lan mbongkar alat pipa bor otomatis, sadhar konstruksi kanthi efisien lan efektif, nyuda biaya konstruksi lan intensitas tenaga kerja kanthi efektif.

5. Ndhukung macem-macem kebutuhan pelanggan, mesin bisa ditambah nganggo alat penanganan pipa bor otomatis, sistem penahan otomatis, taksi, angin AC, wiwitan adhem, lendhot pembekuan, ngumbah lumpur, pemutihan lumpur lan piranti liyane

Parameter teknis utama

Barang

Parameter

Mesin

Pabrikan

Dongfeng Cummins

Cina III

Model

QSC8.3-C240

Daya Rated

179/2200 kW / r / min

Dorong-Tarik

Jinis

Pinion lan rak drive

Max meksa nyurung (kN)

400

Kecepatan tarik maksimal (m / mnt)

28

Rotasi

Jinis

Sekawan motor drive

Torsi (N · m)

14000

Kecepatan spindle maksimal (r / min)

104

Pipa

Diameter × Panjang (mm × mm)

φ83 × 3000

Pompa lendhut

Tarif Aliran Maks (L / mnt)

450

Tekanan maksimal (MPa)

8

Sudut kemiringan maksimal

°)

23

Dhiameter backreamer maks

Mm)

Φ900

Bobot total

T)

11.5

Ukuran

(mm)

7080 × 2450 × 2450

Konfigurasi bagean utama

Jeneng

Pabrik pabrik

Mesin

Cummins

Pompa Utama

Saos

Pompa Bantu

Permco

Motor Rotary / Motor Push

Liyuan, Huade

Kothak Pangurangan

Bonfiglioli, XCMG

Tubo hidrolik

XCMG

Silinder minyak hidrolik

XCMG

Pangurangan kacepetan mlaku

EATON

Dokumen sing Dilampirake

Mesin XZ400 HDD diwiwiti nalika diiringi dhaptar kemasan, kalebu dokumen teknis ing ngisor iki:

Sertifikat produk / Manual Produk / Bagian produk Atlas / Manual perawatan mesin / Pompa lumpur lan manual pangopènan

Daftar Kemasan (kalebu inventaris suku cadang lan suku cadang, inventaris alat kendharaan, dhaptar pengiriman kanthi barang)

Kanthi kemajuan teknologi sing terus maju, kita ora bisa menehi notifikasi babagan pangowahan produk kanthi efektif. Parameter lan karakteristik struktural sing didhaptar ing ndhuwur tundhuk karo produk nyata, mangga dingerteni!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan