Rig pengeboran arah horisontal XZ420E

Katrangan singkat:

Rig pengeboran arah horisontal XZ420E duwe diameter reaming maksimal 900mm, maksimal push-pull maksimal 500kN, torsi 18500N · m, lan bobot mesin kosong 11,2t.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

XZ420E HDD minangka produk anyar sing nyetel teknologi canggih, pengalaman pangguna, efisiensi konstruksi kanthi sakabehe, lan luwih nggatekake sarat konstruksi, pakulinan operasi, hemat energi sistem, lan bisa digunakake ing konstruksi pipa kutha kayata listrik, komunikasi, TV kabel lan sapanunggalane.

Deskripsi produkSorot produk

1.Sistem pilot kontrol hidrolik cekelan tunggal nyedhiyakake kinerja operasi sing nyaman lan kinerja penyesuaian fleksibel kanggo kabeh mesin. Komponen hidrolik merek kelas kapisan dipilih kanggo mesthekake operasi sistem hidrolik mesin sing bisa dipercaya.

2. Geser rak lan pinion, kanggo njamin stabilitas kreta lan linuwih operasional drive. Ngambang kreta, XCMG paten kreta sing dipatenake, teknologi wakil wakil sing ngambang bisa nglindhungi utas pipa bor, umur pipa bor 30% nambah.

3. Sistem geser kanthi kecepatan tinggi, motor piston kanggo nggayuh kacepetan kreta ngusapake dhuwur lan kurang, nambah kemampuan adaptasi kahanan kerja mesin, ningkatake efisiensi konstruksi.

4. Mesin kabeh nggunakake teknologi proteksi kayata mlaku-mlaku sing dikontrol kawat, ngalih kursi, interlock logika, proteksi kejut listrik lan, wektu cekak Ditambah 20% tenaga, memenuhi persyaratan sertifikasi keamanan CE.

5. Geser, sistem puteran pirang-pirang output, sistem bahan bakar rel umum modular lan modul kontrol elektronik, hemat energi sistem, efisiensi konstruksi sing dhuwur, efisiensi tambah 15%.

6. Ndhukung macem-macem kebutuhan pelanggan, mesin bisa ditambah nganggo taksi, AC, wiwitan adhem, antibeku lumpur, batang muatan otomatis, proteksi kejut listrik benang minyak daub dll, nyuda kekuwatan kerja, ningkatake efisiensi konstruksi.

Fitur Pambuka XZ420E HDD

Barang

Parameter

Mesin

Pabrikan

Dongfeng Cummins

Cina III

Model

QSC8.3-C240

Daya Rated

179/2200 kW / r / min

Dorong-Tarik

Jinis

Pinion lan rak drive

Max meksa nyurung (kN)

420/500

Kecepatan tarik maksimal (m / mnt)

42

Rotasi

Jinis

Sekawan motor drive

Torsi (N · m)

18500

Kecepatan spindle maksimal (r / min)

145

Pipa

Diameter × Panjang (mm × mm)

φ83 × 3000

Pompa lendhut

Tarif Aliran Maks (L / mnt)

450

Tekanan maksimal (MPa)

8

Sudut kemiringan maksimal

°)

20

Dhiameter backreamer maks

Mm)

Φ900

Bobot total

T)

11.2

Ukuran

(mm)

6500 × 2250 × 2450

Piranti sing dipasang

Barang 

Opsional Fungsional

XZ420E

Mesin

Mesin China phase tahap III ing Tiongkok

QSC8.3-C240

Wiwitane adhem

Wiwitane adhem

Sistem lendhut

Pompa lumpur 400L L Pompa lumpur 400L

Pompa lumpur 450L L Pompa lumpur 450L

Antifreeze lendhut

Reresik lendhut Reresik lendhut

Pipa Loader

 

Pipeloader semi-otomatis piranti penanganan semi-otomatis

Pemuatan otomatis pipeloader otomatis

Kab Gampang ngeculake tarub mesin Sederhana

Kabin (adhem lan anget) Kab lan AC

Mlaku-mlaku

Mlaku Kontrol Baris Proporsional

Mlaku sing dikontrol kanthi proporsional,

Tambah cepet

Wektu cendhak Plus pasukan 20%

Alarm kejut listrik

Perlindhungan kejut listrik

 Olesake minyak benang kanthi otomatis Daub minyak benang otomatis

Konfigurasi Bagian Utama

Jeneng

Pabrik pabrik

Mesin

Dongfeng Cummins

Pompa Rotasi

Danfoss

 Pompa Dorong-Tarik

Danfoss

Pompa Bantu

Permco

Motor Rotary

Liyuan / Huade

 Motor Dorong-Tarik

Liyuan / Huade

 Kothak Pangurangan

 XCMG

Tubo hidrolik

XCMG

Silinder minyak hidrolik

XCMG

Shank Tangan

Eaton

Pangurangan kacepetan mlaku

XCMG / Eaton

Dokumen sing Dilampirake

Mesin XZ420E HDD diwiwiti nalika diiringi dhaptar kemasan, kalebu dokumen teknis ing ngisor iki:

Sertifikat Produk / Manualn Produk / Mesin Spesifikasi / Garansi Mesin / Manual Instruksi Pompa Lumpur

Daftar Kemasan (kalebu inventaris suku cadang lan suku cadang, inventaris alat kendharaan, dhaptar pengiriman kanthi barang)

Kanthi kemajuan teknologi sing terus maju, kita ora bisa menehi notifikasi babagan pangowahan produk kanthi efektif. Parameter lan karakteristik struktural sing didhaptar ing ndhuwur tundhuk karo produk nyata, mangga dingerteni!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan