Rig pengeboran arah horisontal XZ680A

Katrangan singkat:

Rig pengeboran arah horisontal XZ680A duwe diameter reaming maksimum 1000mm, maksimal push-pull 725kN, torsi 31000N · m, lan bobot mesin kosong 21t.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Struktur HDD XZ680A nggunakake sasis nyusup. Nggunakake sistem hidrolik tertutup hemat daya, dilengkapi kontrol proporsi elektro-hidrolik, sensitivitas beban maju sing efisien lan teknis paten XCMG. Spesifikasi teknis utama tekan level lanjut ing China. Komponen utama sistem hidrolik, transmisi, sistem listrik lan kothak gir digawe saka produk-produk merek kelas kapisan ing donya, kinerja sing apik, reliabilitas sing apik.

Fitur Pambuka XZ680A HDD

1. Rak lan pinion push and pull, transmisi stabil lan andal, lan spindle head head float kanggo nambah umur layanan benang pipa bor.

2. Teknologi rilis keseimbangan elastis yaiku supaya piranti ora rusak nalika narik pipa bali, sing nambah keandalan.

3. Sistem mlaku-mlaku sing dipandu ndadekake aman.

4. Regulasi kacepetan langkah fluks mudik nyimpen lendhut lan nyuda polusi.

5. Rotasi 45 ° Cab bisa nambah operasi sing nyenengake.

Parameter teknis utama

Barang

Parameter

Mesin

Pabrikan

Dongfeng Cummins

Cina III

Model

QSL8.9-C325

Daya Rated

242/2100 kW / r / min

Dorong-Tarik

Jinis

Pinion lan rak drive

Max meksa nyurung (kN)

725

Kecepatan tarik maksimal (m / mnt)

32

Rotasi

Jinis

Sekawan motor drive

Torsi (N · m)

31000

Kecepatan spindle maksimal (r / min)

110

Pipa

Diameter × Panjang (mm × mm)

Φ102×6000

Pompa lendhut

Tarif Aliran Maks (L / mnt)

600/800

Tekanan maksimal (MPa)

10

Sudut kemiringan maksimal

°)

18

Dhiameter backreamer maks

Mm)

1000

Bobot total

T)

21

Ukuran

(mm)

11165 × 2840 × 3000

Piranti sing dipasang

Barang

 Fungsi

Ngatur

Mesin QSL8.9-C325

Tahap Tiongkok III 、 EU Stage IIIA

6LTAA8.9-C325 China tahap II

Jangkar XZ680A.06Ⅱ Jangkar jangkar

XZ680A.06 Jangkar sempit

Pipa Loader

 Pipeloader semi-otomatis

Konfigurasi bagean utama

Jeneng

Pabrikan
Mesin Cummins
Pompa SAUER
Pompa Permco
Katup AMCA
Nangani SAUER
Kontroler Rexroth
Reducer Bonfiglioli / Brevini
Bantalan ZWZ
Crane Lorry XCMG
Pangurangan kacepetan mlaku Korea Doosan

Dokumen Teknis sing Ditempelake

Mesin XZ680A HDD diwiwiti nalika diiringi dhaptar kemasan, kalebu dokumen teknis ing ngisor iki:

Sertifikat produk / Manual Produk / Spesifikasi Mesin / AC Kanggo Manual Umum Kendaraan Konstruksi

Manual Operasi lan Maintenance Manual Petunjuk Crane Loader / Mud

Daftar Kemasan (kalebu inventaris suku cadang lan suku cadang, inventaris alat kendharaan, dhaptar pengiriman kanthi barang)

Kanthi kemajuan teknologi sing terus maju, kita ora bisa menehi notifikasi babagan pangowahan produk kanthi efektif. Parameter lan karakteristik struktural sing didhaptar ing ndhuwur tundhuk karo produk nyata, mangga dingerteni!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan