Rig pengeboran Rotary XR360

Katrangan singkat:

Rig pengeboran rotasi XR360, diameter pengeboran maksimal bisa tekan 2500mm, ambane pengeboran maksimal bisa tekan 102m, torsi output maksimal 360kN · m, lan tenaga mesin 298kW. Cocog kanggo pengeboran pipa bor jenis lan gesekan jinis kunci mesin.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Rig pengeboran rotary XR360 digunakake kanggo ngukur tumpukan pondasi struktur khusus skala gedhe lan karya pengeboran liyane, kayata tumpukan tumpukan, tumpukan, lan duwe kaluwihan polusi lingkungan sing kurang lan operasi sederhana.

Sorotan produk

1. sasis crawler teleskopik hidrolik khusus lan dhukungan bantalan diameter gedhe, stabilitas dhuwur, gampang diangkut, lan kinerja mlaku sing unggul;

2. Desain mesin kasebut cocog karo standar CE kanggo njamin keamanan lan standar emisi Euro III;

3. Kabel tanpa gangguan kanthi fungsi FOPS, kursi sing bisa diatur, kanthi AC lan sistem pendingin ruangan, wiper kaca ngarep;

4. Ngadopsi struktur winch utama tali siji-ngarep, sing luwih dawa umur tali kawat baja lan nyuda biaya panggunaan;

5. Ana macem-macem jinis batang bor, sing bisa digunakake kanggo pambangunan bolongan gedhe, tumpukan jero lan lemah sing atos. Jerone 102 meter;

6. Konfigurasi standar sistem pelumasan terpusat; pangopènan gampang.

Parameter teknis utama

S / N

Katrangan

Unit

Nilai paramèter

1

Maks. diameteripun ngebur

mm

Ф2.500

2

Maks. ambane pengeboran (dhuwure laras pengeboran: 0.8m)

m

92/102

3

Ruang lingkup luffing sing diidini (saka tengah rod bor menyang tengah slaying)

mm

4410 ~ 4950

4

Dimensi rig pengeboran ing kahanan kerja (L × W × H)

mm

11000 × 4800 × 24586

5

Dimensi rig pengeboran ing kahanan transportasi (L × W × H)

mm

Dismantling lan transportasi

6

Bobot unit umum (konfigurasi standar, ora kalebu alat pengeboran)

t

92

7

Mesin Model

/

CUMMINS QSM11-C400

Daya / kacepetan sing dirating

kW

298 / (2,100r / min)

8

Sistem hidrolik Maks. tekanan kerja pompa utama

Mpa

35

Maks. tekanan kerja pompa tambahan

Mpa

30

9

Drive Rotary Maks. torsi

kN.m

280

Kacepetan puteran

rpm

5-20

10

Silinder rame (konfigurasi standar) Maks. meksa tekanan

kN

230

Maks. ngangkat pasukan

kN

240

Plancongan

mm

6.000

11

Winch utama Angkat pasukan

kN

280

Maks. kacepetan tali siji

m / mnt

72

12

Winch tambahan Angkat pasukan

kN

100

Maks. kacepetan tali siji

m / mnt

65

13

Tiang pengeboran Kecenderungan kiwa / tengen

°

4/4

Kecenderungan ngarep

°

5

14

Plancongan Maks. Kacepetan lelungan

km / jam

1.5

Maks. Gradien sing bisa didaki

%

35

15

Crawler Jembar

mm

800

Jembar eksternal (min.-maks.)

mm

3.500 ~ 4.800

Jarak tengah antarane rong roda longitudinal

mm

5175

Konfigurasi Bagian Utama

Subyek  

Merek

Area produksi
Mesin CUMMINS  Wong Amerika
Pompa utama hidrolik Rexroth  Jerman
Katup utama hidrolik Rexroth  Jerman
Motor hidrolik drive rotary

Rexroth

 Cina
Reducer winch utama Rexroth  Cina
Pangurang plancongan Rexroth Cina
Pangurangan slewing Rexroth Cina
Katup wawas Rexroth Cina
Kontroler TTC UE
Pangurangan drive Rotary Bonfiglioli Cina
Selang hidrolik Ander Cina
Segel drive Rotary Ai Zhi Cina

Kanthi kemajuan teknologi sing terus maju, kita ora bisa menehi notifikasi babagan pangowahan produk kanthi efektif. Parameter lan karakteristik struktural sing didhaptar ing ndhuwur tundhuk karo produk nyata, mangga dingerteni!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan