Rig pengeboran sumur XSL7 / 360

Katrangan singkat:

Rig pengeboran sumur banyu XSL7 / 360 minangka rig pengeboran sumur nduwur banyu hidrolik. Ambane pengeboran bisa tekan 700m, diameter lewat maksimum 500mm, lan tenaga angkat maksimum sistem pakan yaiku 360kN. Iki dipercaya banget dening para pelanggan. Volume penjualan kasebut dhuwur banget lan kinerja biaya sing apik banget.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

Rig pengeboran sumur banyu XSL7 / 360 minangka rig pengeboran sumur nduwur banyu hidrolik. Umume digunakake ing macem-macem konstruksi pengeboran bolongan jero kayata sumur deteksi. Uga bisa digunakake ing tumpukan mikro, sumur banyu lahan pertanian, bangunan dhasar tumpukan lan acara liyane. Rig pengeboran bisa nggunakake macem-macem teknik konstruksi kayata pengeboran palu udara ing bolongan lan pengeboran lendhut, lan duwe kaluwihan kecepatan pengeboran kanthi cepet lan efek pembentuk bolongan sing apik.

Sorotan produk

1. Gunakake mesin Yuchai No.

Panggunaan teknologi kontrol elektronik kanthi efektif nyuda fenomena lelungan, ngowahi lan asap putih;

Daya sing dirating 154kW;

Torsi maksimal yaiku 867N.m / 1500 ~ 1600r / min;

Tangki bahan bakar duwe kapasitas 190L.

2. Kepala drive ndhuwur hidrolik sing diwasa lan dipercaya

Poros utama nggunakake bantalan kapasitas gedhe, sing nduweni akurasi pengeboran sing luwih dhuwur;

Faucet udara nggunakake teknologi panyegelan kepemilikan perusahaan lan duwe umur layanan dawa;

Kepala daya duwe loro gir, torsi maksimum 14500N.m, lan kecepatan maksimal 150r / menit.

3. Derek bor dobel slide kaping pindho

Desain stroke dawa bisa memenuhi persyaratan pengeboran lanjutan 6m;

Geser utama lan tambahan njamin kestabilan pigura bor lan nambah akurasi pengeboran;

Bingkai bor njero lan njaba nganggo blok tahan tahan nganggo kesenjangan sing bisa disetel, sing nyuda efek nyandhang lan pangopènan pigura bor.

4. Teknologi pencocokan hidrolik sing unik

Teknologi konvergensi lan pamisahan multi-pompa bisa nyuda generasi panas lan listrik sing ilang;

Sistem pakan terintegrasi duwe tekanan kurang, lan bisa nyetel tekanan pengeboran kanthi akurat miturut bobote alat pengeboran ing bolongan;

Sistem penguncian hidrolik diadopsi kanggo nyegah endhas listrik ora tiba sacara otomatis.

5. Desain detail sing aman lan intim

Sistem filter rong tahap bisa njamin operasi sing kuwat lan umur dawa mesin ing kahanan lebu nganti wates maksimum;

Gagang operasi hidrolik ditata ing tengah, saengga operasi luwih trep.

Parameter teknis utama

Kapasitas pengeboran Ambane pengeboran

m

700 (Ф102)

Diameter pass maksimal

mm

Ф500

Sistem input Angkat maksimal

kN

360

Panganan maksimum

kN

120

Nyepetake kacepetan

m / mnt

32

Cepet mudhun

m / mnt

60

Plancongan

mm

7000

Kepala Daya Ndhuwur Drive Torsi maksimal

Nm

14500/7250

Kacepetan maksimal

r / min

75/150

Dhiameter poros utama

mm

Ф55

Mesin mesin Model

/

YC6J210-T300

Daya sing dirating

kW

154

Kacepetan dirating

r / min

2000

Alat angkat Peningkatan

kN

30

Pompa umpluk Pindahan maksimum

L / mnt

35 (opsional)

Tekanan maksimal

MPa

4 (Opsional)

Manajemen Jalur

mm

Ф55

Tekanan maksimal

MPa

8

Generator Kekuwatan

kW

24

Tegangan

V

400

Frekuensi

Hz

50

Sasis Kacepetan maksimal

km / jam

3

Gradien pendakian maksimal

%

39

Mbukak trek kanthi maksimal

mm

1300

Sikil utama maksimum sikil ngarep

mm

2900

Gigi utama maksimum sikil mburi

mm

2700

Ukuran kerja

mm

5100 × 3200 × 9800

Dimensi transportasi

mm

6100 × 2100 × 2690

Bobot total

t

12

Konfigurasi Bagian Utama

SN

Barang

Pabrikan

1

Mesin

Yuchai

2

Radiator

YINLUN

3

Pompa utama

Permco, USA

4

Katup utama

Lit

5

Katup tambahan

Qiangtian

6

Motor endhas

Eaton

7

Pangurang plancong

Eddie

8

Tangki minyak hidrolik

XCMG

9

Kopling selang

XCMG

10

Lacak

XCMG

Makalah teknis acak

Dhaptar kemasan diwenehake karo XSL7/360 Rig Pengeboran Sumur Banyu, sing kalebu dokumen teknis ing ngisor iki:

Sertifikat Produk

Instruksi Operasi Produk

Manual Operasi kanggo Mesin

Kertu Garansi Mesin

Dhaptar kemasan (kalebu Dhaptar nganggo suku cadang lan suku cadhangan & Dhaptar alat sing dipasang & Dhaptar alat kanggo transportasi)

 

Nalika teknologi terus ningkat, kita ora bisa menehi informasi babagan pangowahan produks ing wektu. Nyuwun ngapura amarga ana kasusahan!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan