XZ450Plus rig pengeboran arah horisontal

Katrangan singkat:

Rig pengeboran arah horisontal XZ450Plus duwe diameter reaming maksimal 1000mm, maksimal push-pull 960kN, torsi 23500N · m, lan bobote mesin 20t.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

XZ450Plus HDD rig wis diintegrasi kanthi mandhiri sing dirancang karo loop tertutup lan sistem hidrolik, sistem kendali penginderaan beban. Komponen utama sistem hidrolik, sistem listrik lan sistem transmisi yaiku merek domestik lan internasional kelas paling dhuwur, lan linuwih.

Fitur Pambuka XZ450Plus HDD

1. nganggo sirkuit hemat energi tertutup, kendali sensitif mbukak, kontrol proporsional elektro-hidrolik lan teknologi kontrol canggih liyane, komponen impor, kualitas andal;

2. push-pull rak roda gigi kanggo njamin stabilitas operasi kepala daya lan andal transmisi. Ngambang kepala daya bisa nglindhungi utas pipa bor lan ningkatake umur pipa bor;

3. komponen utama milih pabrikan komponen hidrolik kelas pertama internasional lan domestik, nambah reliabilitas produk;

4. pilihan kepala daya sing nambah daya, daya seret kepala dobel kanggo nyukupi kebutuhan khusus para pelanggan;

5. console dirancang kanthi ergonomis, sing luwih kepenak lan trep;

6. kontrol garis kanggo njamin keamanan proses mlaku-mlaku.

7. mesin bisa memenuhi transportasi kontainer (ora kanthi otomatis).

Parameter teknis utama

Barang

Parameter

Mesin

Pabrikan

Dongfeng Cummins

Cina III

Model

QSC8.3-C260

Daya Rated

194 / 2200kW / r / min

Dorong-Tarik

Jinis

Pinion lan rak drive

Max meksa nyurung (kN)

960

Kecepatan tarik maksimal (m / mnt)

36

Rotasi

Jinis

Sekawan motor drive

Torsi (N · m)

23500

Kecepatan spindle maksimal (r / min)

135

Pipa

Diameter × Panjang (mm × mm)

φ89× 4500

Pompa lendhut

Tarif Aliran Maks (L / mnt)

600

Tekanan maksimal (MPa)

10

Sudut kemiringan maksimal

°)

20

Dhiameter backreamer maks

Mm)

1000

Bobot total

T)

13.5

Ukuran

Mm)

8800 × 2280 × 2610

Piranti sing dipasang

Barang

Pilihan

Konfigurasi

Ngatur

 

Mesin

 

QSC8.3-C260Engine China Ⅲ

6CTA8.3-C26 0Engine China II

QSB6.7-C260Engine China Ⅲ, EU Stage IIIA

Wiwitane adhem

Wiwitane adhem

 Crane Loader

2 ton Crane Loader

3 ton Crane Loader

Sistem lendhut Pompa lumpur 600L / menit

Pompa lumpur 450L / menit

Reresik lendhut

Pipeloader Pipeloader semi-otomatis

Pipeloader otomatis (butuh pilihan 3t Loader Crane)

 Kab

AC lan AC

Tenda mesin sing gampang

Mlaku-mlaku

Kontrol Line Mlaku Kawat mlaku-mlaku

Pasukan XZ450XZ450Plus Maksimum seret Maks. Narik Kekuatan kN 960

Alarm kejut listrik Perlindhungan kejut listrik

Konfigurasi bagean utama

Jeneng

Pabrikan

Mesin Dongfeng Cummins
Pompa Rotasi, Dorong / Narik Danfoss
Pompa Bantu Permco
Katup / Tarik Katup Danfoss
Nangani Eaton
Motor Rotasi Kreta Liyuan / Huade
Motor Dorong / Narik Motor Liyuan / Huade

 

Jeneng

Pabrikan

Reduksi Kacepetan Kreta Bonfiglioli / Brevini / XCMG
Silinder Hidrolik XCMG
Tabung Hidrolik XCMG
Kren XCMG
Lumampah Motor / Reducer Kacepetan Eaton

Dokumen Teknis sing Ditempelake

Daftar kemasan diwenehake karo XZ450Plus HDD, sing kalebu dokumen teknis tesis:

Manual Sertifikat / Instruksi Instruksi / Manual Operasi lan Pangopènan Mesin / Manual Jaminan Mutu Mesin / Manual Operasi lan Pangopènan Manual Petunjuk Crane Loader / Pump Mud

Daftar Kemasan (kalebu inventaris suku cadang lan suku cadang, inventaris alat kendharaan, dhaptar pengiriman kanthi barang)

Kanthi kemajuan teknologi sing terus maju, kita ora bisa menehi notifikasi babagan pangowahan produk kanthi efektif. Parameter lan karakteristik struktural sing didhaptar ing ndhuwur tundhuk karo produk nyata, mangga dingerteni!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan